dissabte, 7 d’octubre del 2017

INTEGRANTS DE LA CANDIDATURA

Aquests som les 10 persones que formem la candidatura



PRESIDENT



Marco Inzitari (Barcelona)


Metge especialista en Geriatria. Doctorat en fisiopatologia clínica de l' envelliment (Itàlia- EUA), màster en organització i lideratge de serveis sanitaris per la UAB i per ESADE. Actualment Director Assistencial, de Docència i Recerca del Parc Sanitari Pere Virgili de Barcelona i professor associat de la UAB. Líder del grup de Recerca en Envelliment, Fragilitat i Transicions (RE-FIT Bcn) de l'Institut de Recerca Vall d’Hebrón (VHIR). Actual vocal assistencial de la junta SCGiG, assessor de diferents programes del Departament de Salut i vocal de la Secció Clínica de la societat Catalana de Gestió Sanitaria. Interessat en fragilitat, deteriorament cognitiu, i la implementació d’intervencions innovadores en Geriatria.


VICEPRESIDENT

Jordi Amblàs (Vic)

Metge especialista en Geriatria. Doctorat per la UVic-UCC en Cures Pal·liatives. Membre del Programa de Prevenció i Atenció a la Cronicitat (PPAC) del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. Líder clínic del Programa de Gestió de l'atendió Complexa (PGAC) d'integració social i sanitària a la comarca d'Osona. Director adjunt de la Càtedra de Cures Pal·liatives de la UVic-UCC. Professor asociar de la Facultat de Medicina de la Universitat de Girona. Coordinador del mòdul de Malalties Avançades el Master de Atención y Cuidados Paliativos de l'ICO-UVic. Coordinador del Grup de Recerca en Cronicidad de la Catalunya Central (C3RG). Membre del Primary Care Reference Group de l'European Association of Palliative Care (EAPC).



SECRETÀRIA

Ingrid Bullich (Terrassa, Barcelona) 

Infermera especialista en Geriatria, doctora en Ciències Infermeres per la UB, màster en lideratge i gestió de serveis d’infermeria per la UB i màster en Cures Pal·liatives per la UB.
Actualment tècnic en salut del Pla director sociosanitari del Departament de Salut en la Generalitat de Catalunya.
Les àrees d’interès principals són l’avaluació i la qualitat en serveis sociosanitaris, les cures pal·liatives i la implementació de l’especialitat d’infermeria geriàtrica en el sistema sanitari. 



TRESORER


Josep Antoni Martos (Mataró)

Metge especialista en Geriatria. Capacite en Geriatrie, Universitat de Montpellier. Master en Gestio Hospitalaria per ESADE. Cap clinic del Servei de Geriatria, Hospital de Mataro. Coordinador Responsable de la Unitat d’Atenció al Pacient Geriatric i de la Unitat de Cures Pal·liatives, Consorci Sanitari del Maresme. 








VOCAL ASSISTENCIAL




Esther Roquer (Reus)

Metgessa especialista en Geriatria. Adjunta de l’Hospital Sant Joan de Reus, grup SAGESSA. Diplomatura de postgrau en Estadística aplicada en ciències de la salut per la UAB. Col.laboradora en el Grup de Recerca en Cronicitat de la Catalunya Central (C3RG).  Com a interessos principals la prescripció centrada en la persona, el deteriorament cognitiu i la fragilitat.







VOCAL CLÍNICA




Esther Francia (Barcelona) 

Metgessa especialista en Medicina Interna, Màster en Gerontologia i Geriatria per la UAB-VI Promoció (2002-2004), Diplomatura de Postgrau en Atenció Especialitzada al Pacient d´edat avançada i pluripatològic (2008-2010), Doctora en Medicina per la UAB (2012). L´activitat assistencial és com Adjunt Senior a la Unitat de Geriatria de l´Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona; Professora Associada a la Facultat de Medicina de la UAB (Unitat Docent de Sant Pau), al Màster d´Infermeria Gerontològica i Geriàtrica de la UAB (Unitat Docent de Sant Pau),al Màster de Gerontologia Clínica de la UAB, al Màster en Neuropsicologia (“Diagnòstic  i rehabilitació neuropsicològica”) de la UAB. Tutora de residents de Medicina Interna de l´Hospital de Sant Pau. Actualment, com a línia d´investigació, protocol d´estudi de pèrdua de pes involuntària en ancians, estudi observacional i descriptiu que es desenvolupa a l´Hospital de Sant Pau. Forma part del Grup de Treball de Demències de la Societat Catalana de Geriatria i Gerontologia; i de les Comissions hospitalàries, dins de l´Hospital de Sant Pau, d´Avaluació Clínica i del Grup de Treball de Violència de gènere i intrafamiliar, com a representant de geriatria. Com interessos principals, deteriorament cognitiu, fragilitat, sarcopènia i pronòstic.



VOCAL DE DOCÈNCIA



Anna Renom (Barcelona)

     Metgessa especialista en geriatria, doctora en Medicina per la UAB. Va treballar com a investigadora a la Universitat Witten/Herdecke d’Alemanya on va participar en dos projectes europeus sobre l’atenció a les persones amb demència i sobre la millora de la prescripció en l’ancià. Ha participat en diverses revisions sistemàtiques de la literatura i en l’elaboració d’una llista de medicació potencialment inadequada per l’ancià. Des del 2015 treballa com a adjunta de geriatria a la Unitat de Llarga Estada del Parc de Salut Mar, Barcelona. Professora associada del Departament de Medicina de la UAB. Com a interessos principals, la prescripció adequada, el final de vida, la presa de decisions en geriatria.



VOCAL BIOLÒGIC I DE GESTIÓ DE TICs



    Francesc Riba (Granollers)

Geriatre. Adjunt delS ervei de Geriatria de l'Hospital Universitari General de Granollers. Membre de la comissió de malalties infeccioses i codi sèpsia. Finalitzant el màster de Telemedicina de la Universitat Oberta de Catalunya. Tutor clínic de ll'Universitat Internacional de Catalunya. Interessat en el pacient agut,malalties infeccioses i e-Health. Col·laborador en diversos blogs de Geriatria.








VOCAL DE RESIDÈNCIES
   
   Mariona Rustullet (Salt, Girona)

Diplomada en Infermeria. Postgrau en Gestió i Direcció de la Petita i Mitjana Empresa (Universitat Ramon Llull). Màster en Alta Funció Directiva (Escola d’Administració Pública de Catalunya). Programa de Direcció Estratègica i Gestió de la Col.laboració Publicoprivada ( ESADE Business School).  Directora tècnica i d’operacions de SUMAR, empresa pública d’acció social. Experta en Atenció Centrada en la Persona.





VOCAL SOCIAL



     Daniel López (Barcelona)

     Doctor en Psicologia Social per la Universitat Autónoma de Barcelona. Professor agregat dels Estudis de Psicologia i Ciències de l’Educació de la Universitat Oberta de Catalunya i investigador del grup de recerca CareNet del Interdisciplinary Internet Institute (IN3/UOC). Ha estat investigador postdoctoral Marie-Curie a la Vrije Universitet Brussel i visiting scholar a Goldsmiths (University of London). El seu àmbit de recerca són els estudis socials de les innovacions tecnocientífiques i socials en el camp de l’envelliment: en especial, l’impacte de les tecnologies assistencials digitals i els nous models d’habitatge en els processos socials vinculats a l’envelliment i les relacions de cura i l’impacte que tenen els imaginaris de la vellesa en el disseny de solucions tecnològiques i socials. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada